Γαμήλια Ταξίδια

Ταξίδι στο όνειρο μόνο για δύο…

Κάθε σημείο του πλανήτη μπορεί να γίνει ένας επίγειος παράδεισος που θα χαράξει γλυκά το ξεκίνημα της κοινής ζωή σας! Εξωτικοί προορισμοί µε κρυστάλλινα νερά και ολόλευκη άμμο, τροπική βλάστηση και αρχαίοι πολιτισμοί που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Συναρπαστικές ζωντανές μεγαλουπόλεις γεμάτες ιστορία, αξιοθέατα και ψώνια…

Ότι και να επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα πετάξετε με απόλυτη άνεση και ασφάλεια, θα μείνετε σε εξαιρετικά ξενοδοχεία και θα απολαύσετε παροχές που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Ένα ταξίδι μοναδικό, έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί!

Το Βutterfly σχεδιάζει Ταξίδια Ζωής… και αυτό δεν είναι μια σύγκριση τιμοκαταλόγων και ανταλλαγή απρόσωπων email προσφορών. Ελάτε να το ονειρευτούμε μαζί να συζητήσουμε την κάθε λεπτομέρεια κι εμείς θα το σχεδιάσουμε και θα το υλοποιήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Έχετε τη δυνατότητα και μέσα από Λίστα Γάμου του Butterfly Travel να δεχτείτε το ταξίδι σας ως δώρο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξίδι που θα θυμάστε για πάντα!

Newsletter

Please select all the ways you would like to hear from Butterfly Boutique Travel Agency:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Contact

  •  9, Chatzigianni Mexi Str. Athens

  •   +30 210 7227050

  •   +30 210 7227115

  •    [email protected]

Find us

Keep in Τouch

qrcode

© 2015 Butterfly Travel | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
δημιουργία & φιλοξενία της ιστοσελίδας by manbiz isp